Broodje van de maand

yellow : meergranenbroodje met gierst, haverzemelen, soja, pompoenpitten, lijnzaad en maïs.

Nieuws

05-11-2013
waregemse proevers

Op zondag 10 en maandag 11 november, telkens van 11.00u. tot 18.00u., prikkelen we de Waregemse smaakpapillen. Tijdens de tweede editie van Waregemse Proevers komen alle mogelijke lekkerheden aan bod: van aperitief tot zoetigheden. Restauranthouders, traiteurs en broodjeszaken pakken uit met gerechtjes aan zeer democratische prijzen.

Van een chocolatier kan je artisanale pralines proeven, een bakker demonstreert hoe je Melo cakes maakt en een koffiebraderij laat je pure gezelligheid ervaren. In primeur een biertje van eigen bodem proeven tot wijnhandelaars die kasteelwijnen van de bovenste plank aanbieden… Kortom, de standhouders zetten Waregem nog eens op de kaart als smaakvolle stad.

Tijdens al dat geproef komen de kinderen trouwens tijd te kort in het kinderdorp, inclusief springkasteel, speleobox, klimmuur en workshop creatief met cupcakes.

Om de bereikbaarheid van Waregemse Proevers te garanderen, organiseren we bovendien vanuit elke deelgemeente een goedkope shuttledienst. De haltes zijn telkens in de buurt van de kerk en kan je herkennen aan de speciale borden.

Praktisch
•Zondag 10 november en maandag 11 november
•11.00u.-18.00u.
•Sportkafee Jeugdcentrum


Nieuws

Openingsuren

De winkel is elke dag open
van 7.30 u. tot 18.30 u.
Gesloten op zondag en maandag

Adres

Stormestraat 24 (kaart)
Waregem 8790
056/602414